Πως να μοιράσετε σωστά τις μπομπονιέρες γάμου σας

Οι μπομπονιέρες είναι ένα απαραίτητο στοιχείο κάθε γάμου. Είναι στην ουσία κάτι χειροπιαστό με το οποίο μπορείτε να «πείτε ευχαριστώ» στους καλεσμένους σας και να τους κάνετε να θυμούνται για πάντα την ημέρα του γάμου σας και το πόσο καλά περάσανε εκείνη την ημέρα που μοιράστηκαν την χαρά σας μαζί σας. Με άλλα λόγια, όταν διαλέγετε μπομπονιέρες γάμου θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας τους καλεσμένους σας και να φροντίσετε να επιλέξετε κάτι που θα θέλουν να κρατήσουν. Η επιλογή μπομπονιέρων λοιπόν πρέπει να γίνει προσεκτικά, με φροντίδα και αγάπη.

Ακόμη όμως και αν επιλέξετε τις καλύτερες και πιο μοναδικές μπομπονιέρες, υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να σκεφτείτε. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά η διαδικασία μοιράσματος των μπομπονιέρων μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στον γάμο σας. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να γίνονται μεγάλες καθυστερήσεις στον προγραμματισμό ενός γάμου επειδή συχνά οι καλεσμένοι καθυστερούν να πάρουν τις μπομπονιέρες ενώ συχνά παρατηρείται και συνωστισμός στο σημείο που μοιράζονται με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η κίνηση των καλεσμένων και η δουλειά των φωτογράφων.

Καλό θα ήταν λοιπόν να προγραμματίσετε και το μοίρασμα των μπομπονιέρων σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε όπως τα προγραμματίσατε στον γάμο σας. Μπορείτε να φροντίσετε να επιλέξετε να μοιραστούν οι μπομπονιέρες σε ένα σημείο όπου ακόμη και να γίνει συνωστισμός, δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, με άλλα λόγια σε κάποιο σημείο που θα είναι λίγο μακριά από εκεί που θα περιμένει ο κόσμος το ζευγάρι κλπ. Τι γίνεται όμως αν αυτό δεν μπορεί να γίνει;

Μία άλλη λύση σχετικά με τις μπομπονιέρες γάμου και το μοίρασμα τους η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής είναι να μη γίνεται αυτό στην εκκλησία. Σας φαίνεται παράξενο; Μην ανησυχείτε, όπως θα δείτε είναι απόλυτα λογικό!

Μοιράστε τις μπομπονιέρες στη δεξίωση!

Ναι, καλά διαβάσατε! Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να μην μοιράσουν τις μπομπονιέρες στον ναό και να βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή εξέλιξη της ημέρα, για την ακρίβεια, δεν παίρνουν καν μπομπονιέρες μαζί τους στην εκκλησία. Η λύση που επιλέγουν είναι να αφήσουν τις μπομπονιέρες στον χώρο της δεξίωσης όπου και το προσωπικό του θα τις τοποθετήσει στο τραπέζι. Με αυτό τον τρόπο μόλις κάτσει ο κάθε καλεσμένος θα έχει μπροστά και την μπομπονιέρα του, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει σε ουρές. Επιπλέον, οι μπομπονιέρες σας μπορούν να γίνουν και μέρος της διακόσμησης της δεξίωσης σας.
Να σημειώσουμε μόνο ότι αν επιλέξετε την παραπάνω μέθοδο, καλό θα ήταν να έχετε και λίγες μπομπονιέρες μαζί στην εκκλησία για διακοσμητικούς λόγους αλλά και για να μοιράσετε σε όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην δεξίωση.