Απλές συμβουλές για αξέχαστες μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρες Γάμου 2019

Ο γάμος είναι σίγουρα μία πολύ ξεχωριστή μέρα στην ζωή ενός ζευγαριού. Είναι η μέρα που ένας άνδρας και μία γυναίκα θα ενώσουν για πάντα κι επίσημα τις ζωές τους κι εννοείται ότι θέλουν να μοιραστούν αυτά τα καλά νέα με όλα τα μέλη της οικογένειας τους αλλά και τους φίλους και τους γνωστούς τους. Είναι λογικό λοιπόν ένα ζευγάρι να θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο μοναδική έτσι ώστε να μείνει για πάντα αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα ζευγάρια αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο στον σχεδιασμό και την προετοιμασία της μέρας αυτής.

Η οργάνωση ενός γάμου σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση και μπορεί να αποδειχθεί και ιδιαίτερα αγχωτική για το ζευγάρι και αυτός είναι κι ένας λόγος για τον οποίο συνήθως δεν δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στης μπομπονιέρες. Οι μπομπονιέρες γάμου στην ουσία είναι ένα «χειροπιαστό» αναμνηστικό από το γάμο σας. Είναι σε πολλές περιπτώσεις το μόνο υλικό πράγμα που θα μείνει στους καλεσμένους, γι’ αυτό και καλό είναι η επιλογή των μπομπονιέρων να μην γίνεται βιαστικά. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές για να επιλέξετε μπομπονιέρες που θα κρατήσουν την μοναδική σας μέρα για πάντα στο μυαλό των καλεσμένων σας.

Βάλτε τον εαυτό σας στην μπομπονιέρα σας

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν εννοούμε να φτιάξετε μπομπονιέρες με τις φωτογραφίες σας, αλλά ότι καλό θα ήταν οι μπομπονιέρες σας να αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σας γούστο. Καλή ιδέα θα ήταν να έχουν το αγαπημένο σας χρώμα ή τα αγαπημένα σας λουλούδια. Για πραγματικά αξέχαστες μπομπονιέρες, μη διστάσετε να σκεφτείτε ένα αποκλειστικά δικό σας σχέδιο το οποίο θα αντιπροσωπεύει κάποιο αγαπημένο σας χόμπι ή την ιστορία σας. Μπορείτε ας πούμε να μοιράζετε CD με τα αγαπημένα σας τραγούδια! Όπως και να έχει, φροντίσετε να εμπλακείτε στην όλη διαδικασία και να μην αφήσετε την επιλογή της μπομπονιέρας σε κάποια επιχείρηση με είδη γάμου ή σε κάποιο διοργανωτή γάμων.

Σκεφτείτε σαν να είστε καλεσμένος

Η επιλογή μπομπονιέρας σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση, ειδικά αν βρεθείτε σε μία καλά οργανωμένη και με μεγάλη εμπειρία επιχείρηση με μπομπονιέρες καθώς θα δείτε κυριολεκτικά εκατοντάδες σχέδια και στο τέλος θα πρέπει να επιλέξετε ένα μόνο από αυτά. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια μπομπονιέρα είναι η καλύτερη για σας, ίσως να πρέπει να δείτε το θέμα από άλλη οπτική: αντί να βρείτε την καλύτερη μπομπονιέρα για σας, σκεφτείτε ποια θα ήταν η καλύτερη για τους καλεσμένους σας. Με άλλα λόγια, σκεφτείτε ποιο σχέδιο θα είναι πιο πιθανό να κρατήσουν και να τοποθετήσουν στο σπίτι τους οι καλεσμένοι σας.

Σκεφτείτε και τα παιδιά

Τα παιδιά είναι συνήθως «οι αδικημένοι» ενός γάμου, καθώς οι περισσότερες μπομπονιέρες είναι σχεδόν αποκλειστικά για ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν απλά τούλια, κουφέτα και κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία, όπως είπαμε και παραπάνω. Αν λοιπόν περιμένετε αρκετά παιδάκια στον γάμο σας, καλό θα ήταν να προβλέψετε και κάποιες μπομπονιέρες γι’ αυτά. Οι μπομπονιέρες αυτές μπορεί να έχουν απλά πιο έντονα σχέδια, κάποια διακοσμητικά με παιδικούς χαρακτήρες ή ακόμη και κάποια παιχνιδάκια σαν αυτά που θα βρείτε σε μπομπονιέρες βάφτισης. Αν μιλήσετε με ένα κατάστημα με μπομπονιέρες και ζητήσετε και παιδικές μπομπονιέρες, είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν.

Αν κάνετε τον γάμο σας μακριά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη μπομπονιέρα

Αν ο γάμος σας γίνει μακριά από το μέρος στο οποίο ζείτε εσείς και οι περισσότεροι καλεσμένοι σας, καλό θα ήταν να τους «ανταμείψετε» για το ταξίδι τους με μία πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα. Όπως είπαμε και πριν, οι μπομπονιέρες είναι ο καλύτερος τρόπος να πείτε «ευχαριστώ» στους καλεσμένους σας που ήρθαν και αν οι καλεσμένοι σας έκαναν μεγάλο ταξίδι, τότε το «ευχαριστώ» σας θα πρέπει να είναι εξίσου μεγάλο. Αν λοιπόν ο γάμος σας γίνει μακριά, ξοδέψτε κάτι παραπάνω τόσο από άποψη χρόνου όσο και χρημάτων για τις μπομπονιέρες σας.