Star Gamos - Κτήματα δεξιώσεων

ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Κάντε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα επιλέγοντας ένα κτήμα γάμου και βάφτισης που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια ονειρική δεξίωση. Κατά την έρευνα αγοράς σας για την πραγματοποίηση του μυστηρίου και της μεγάλης δεξίωσής σας, επιλέξτε ένα κτήμα δεξιώσεων που θα κατακλύζεται από πράσινο, λουλούδια και πισίνα σε έναν άπλετο, άνετο και ευρύχωρο εξωτερικό χώρο. Προτιμήστε ένα κτήμα γάμου που θα διαθέτει εκκλησάκι μέσα στον χώρο του ώστε να διευκολυνθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας παραμένοντας στον ίδιο χώρο για το μετέπειτα γλέντι και τον εορτασμό. Η επιλογή ενός κτήματος δεξίωσης με ξωκλήσι για την πραγματοποίηση της γαμοβάφτισής σας είναι ιδανική ώστε οι νεόνυμφοι, οι κουμπάροι, το μωρό και οι προσκεκλημένοι να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις αλλά να διασκεδάζουν δίχως άγχος.

Το ιδανικό κτήμα γάμου και βάπτισης έχει μεγάλη χωρητικότητα τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς του χώρους ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να διαθέτει πολλές αίθουσες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του ζευγαριού, της προετοιμασίας του μωρού, των γονέων, των συγγενών κλπ. Κατοχυρώστε το κατάλληλο κτήμα δεξιώσεων για την τέλεση συναθροίσεων, γαμοβαπτίσεων, χοροεσπερίδων, παιδικών πάρτι κ.ά. και περιηγηθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας στους καταπράσινους χώρους του κτήματος. Οι πολλαπλές παροχές που μπορεί να παρέχει το κτήμα και οι ιδιοκτήτες του είναι πολύ χρήσιμες για τη δική σας διευκόλυνση αφού διατίθενται συχνά λουτρό, κουζίνα, αίθουσες φιλοξενίας του ζευγαριού, των κουμπάρων ή των καλεσμένων σε χώρους μετά το γλέντι, χώροι προετοιμασίας του μακιγιάζ και του ντυσίματος της νύφης, του ξυρίσματος και του ντυσίματος του γαμπρού, της αλλαγής ρούχων του μωρού, της ξεκούρασης ανάμεσα στα στάδια του μυστηρίου της γιορτής κ.ά. Η ύπαρξη εσωτερικών χώρων προσφέρει ασφάλεια και απαλλαγή από το άγχος σας για το ενδεχόμενο κακοκαιρίας.

Είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες και οι συνεργάτες τους να έχουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν επιπλέον παροχές όπως το catering με διακεκριμένο σεφ, σερβιτόρους και πρωτότυπο μενού γεύσεων, τη φωτογράφιση του μυστηρίου και του event από έμπειρο φωτογράφο, την παροχή Disc Jockey που θα ανεβάσει με τις μουσικές του επιλογές τη χορευτική διάθεση όλων, καθώς επίσης και την πολύ βοηθητική υπηρεσία διακόσμησης και προετοιμασίας της δεξίωσης από τους διοργανωτές.

Η σωστή επιλογή ενός κτήματος για μια ονειρεμένη και αξέχαστη γαμοβάπτιση, δεξίωσης ή πάρτι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την προετοιμασία από τους οργανωτές ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραστοι και δίχως άγχος τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Συχνά προετοιμάζονται από επαγγελματίες τα βαφτιστικά ρούχα, ο σταυρός, οι βέρες, τα στέφανα, το σετ κουμπάρων, τα ποτήρια, ο δίσκος, ο ανθοστολισμός της εκκλησίας και του περιβάλλοντος χώρου, ο στολισμός με φώτα, κεριά, κηροπήγια, δάδες, φαναράκια, μπαλόνια, άνθη, γλυκίσματα, κεράσματα, μουσική και κάθε άλλη απαραίτητη προετοιμασία.

Εάν επιθυμείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας, στην οικογένεια σας και στους καλεσμένους σας μια αξιομνημόνευτη δεξίωση, είναι καλό να επιλέξετε ένα κτήμα γάμου και βάπτισης που τηρεί όλες τις προδιαγραφές και κατέχει προσωπικό με μεγάλο επαγγελματισμό. Διαλέξτε το κτήμα γάμου που θα έχει άπλετο χώρο για τραπέζια, μπουφέ, καθίσματα, μπάρα, τραπεζοκαθίσματα, καρέκλες, καναπέδες, μεγάλη χωρητικότητα καλεσμένων και πίστα για μια επιτυχημένη και ξέφρενη βραδιά.

Η βέλτιστη επιλογή για να ζήσετε την ημέρα των ονείρων σας ενώ παντρεύεστε τον/την σύντροφο σας, γιορτάζοντας μαζί με όλους τους αγαπημένους σας, είναι το κτήμα που θα έχει ρομαντικό, ατμοσφαιρικό και ειδυλλιακό περιβάλλον σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Επιπλέον η βάφτιση του παιδιού σας μπορεί να γίνει παραμυθένια και να μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη όλων χάρη στην επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση από τους εξειδικευμένους φωτογράφους που συνεργάζονται με το κτήμα γάμου.

Για εμάς ένα κτήμα δεξιώσεων γάμων πρότυπο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω είναι το ακόλουθο κτήμα γάμου στο Κορωπί μεταξύ πολλών που συγκρίναμε κτήματα γάμου στην Ανατολική Αττική.